1. активност: Мостови који спајају генерације
    У оквиру активности поводом Дечије недеље , 3.октобра 2017. године, у свечаној сали ОШ ,,Јован Јовановић Змај“ одржала се радионица под називом ,,Мостови који спајају генерације“. Водитељи радионице су биле наставнице српског језика: Мира Ђурић и Александра Новаковић, а учествовали су ученици 5. и 6. разреда као и њихове баке. Причали су о разним догађајима из њиховог детињства и искуству у раду, јер већина бака је упозната са школским животом. Накратко смо се вратили у старо доба и присетили се како је тада било.

новинарка: Тара Певац, 5-1

    

2. АКТИВНОСТ:

  1. 10. 2017. Ученички парламент је одржао презентацију ученицима трећих и четвртих разреда о улози Парламента у школи. Ученицима су чланице Парланента објасниле како се бирају чланови Парламента; како се бира председник; добили су информације ко су председник и заменик председника Парламента ове школске године; шта све ради Парламент; какве акције покреће…..

3. АКТИВНОСТ: Турнир у стоном тенису: Јован и Нађа победници!

Другог дана Недеље спорта, која се одржава у нашој школи, Јован Ђурђевић и Нађа Савичевић однели су победу на Турниру у стоном тенису.

Такмичење је одржано појединачно у мушкој и женској конкуренцији, а Јован и Нађа су, захваљујући доброј концентрацији и сналажљивости, успели да надмаше конкуренцију.

За овај турнир владало је велико интересовање. Учествовало је 16 девојчица и чак 56 дечака.