Психолошка саветодавна подршка за ученике, родитеље и запослене у установама образовања и васпитања

Министарство просвете, науке и технолошког развоја ће због новонастале ситуације извршити пренамену СОС линије за пријаву насиља у образовно – васпитним установама, а позивом на број телефона 0800 200-201 од 23. марта 2020. године ученици, родитељи и запослени у установама образовања и васпитања могу добити психолошку саветодавну подршку.   Циљ подршке је добробит појединца, породице и целокупне заједнице. Будући да […]

Уплате за екскурзије

Због новонастале ситуације ексурзије су обустављене те вас обавештавамо да ће уплате бити враћене након укидања вандредног стања. Све информације и датуме када можете извршити повраћај уплата ће бити постављене благовремено на сајту.

Змајева школа – eTwinning школа

Основна школа “Јован Јовановић Змај” у Сремској Митровици проглашена је за “eTwinning” школу за 2020/2021. годину. Престижно признање резултат је вишегодишњег ангажовања свих Змајеваца да наставу организују на највишем нивоу, у складу са европским стандардима. “eTwinning” ознака даће нашој школи једну од водећих позиција у промовисању савременог приступа у едукацији ученика, подстицању професионалног усавршавања запослених […]

Окружно такмичење из енглеског језика

Окружно такмичење из енглеског језика одржано је 15.03.2020. године у Ердевику. Ученица осмог разреда, Ана Марковић, је освојила прво место са остварених 39 бодова од могућих 40 бодова. Наш представник у специјалној категорији, Сергеј Кузмановић, освојио је треће место са остварена 33 бода. Ученике је за такмичење припремала наставница Татјана Штефанац. Честитамо!

Обустава наставе због ванредног стања

У складу са одлуком Владе Републике Србије, настава у ОШ “Јован Јовановић Змај” је обустављена, због уведеног ванредног стања на територији Републике. Овим путем апелујемо на родитеље и ученике да прате обавештења и упутства на званичној интернет страници школе, као и путем електронске поште и вајбер група. ОШ “Јован Јовановић Змај”