Поводом Дечије недеље, у петак,  7.10.2016. године, ученице ОШ ,,Јован Јовановић Змај“ биле су у посети код директора школе и поставиле му  питања за која су сматрале да су од значаја за школу. У посети  је било осам ученица V, VI, VII и VIII разреда. Питања која су се могла чути су:

  1. Да ли ће ђаци у овој школској години ићи на екскурзију?

Директор: Одлазак на екскурзију је могућ само ако Министарство просвете екскурзије одобри.

 

dir-01

2. Да ли ће у овој школској години сви разреди добити ормариће?

Директор: У овој школској години нема могућности да сви разреди добију ормарића, али ће се идеја реализовати у некој од наредних година.

3. Да ли ће ђаци добити једнообразне униформе за школу?

Директор: Униформе је могуће увести у основне школе само ако буде донет закон у коме је прописано да све школе морају имати једнообразне униформе.

 

dir02

 

4. Да ли ће журке моћи да се одржавају чешће, на пример једном месечно?

Директор: Да, за журке постоји могућност одржавања једном месечно, али је за то потребан договор и сарадња целог особља школе.

5. Да ли ће се надоградити још један спрат у школи и који кабинети би на том спрату били?

Директор: Надоградња је могућа наредне године уколико финансијске могућности школе то дозволе. Просторије које се планирају у надограђеном делу биле би искоришћене за амфитеатар, разне сале и лабораторију.

Задовољне одговорима ученице су се захвалиле директору школе на посвећеном времену, позитивним одговорима и пријатној атмосфери.

 

dir3

Извештај сачинила: Јована Милорадић, 7-1