Група Gym022 окупила је много младих гимнастичара који у њој стасавају, тренирају, спремају се за важна такмичења и наступе широм Европе. Ученица V5 одељења Лана Тодоровић чланица је ове групе од своје девете године.


Видевши рекламу на нету, заинтересовала се за овај вид спорта, привукле су је лепота и лакоћа покрета, као и грациозност. Прикључила се групи и постала врсна гимнастичарка. До сада је освојила 44 медаље и 15 пехара. Најважније је било државно првенство у Оџацима, где је освојила 2. и 4. куп, а на европском првенству у Румунији њена група је заузела 2. место.
У даљим такмичењима треба да посети Сомбор, Мостар, поново Румунију. Такође, пут ће је одвести у Париз и Беч, чему се посебно радује. Поред тога што тренира вољену гимнастику, имаће прилику да обиђе веће европске градове и ужива на путовањима.

Као мала, играла је и фолклор од шесте до осме године и наступала широм Србије. Плес и гимнастика одувек су били део Ланиног бића.

Занима је математика, па се у школи опробала на такмичењу из овог предмета и на Мислиши у нижим разредима.
Слободно време проводи са друштвом, а воли да тренира и вежбе снаге са циљем да буде што издржљивија. Жели да јој гимнастика једног дана прерасте у животни позив, а занима је и медицина.
Пред њом су године вредног рада, а Лана даје све од себе и гради темељан успех великим залагањем и љубављу према спорту !