Спретна, продорна и одлучна бавила се многим спортовима током детињства. У сваком је била изузетно успешна, а са 14 година достиже сам светски врх.

Ученица VIII6 одељења Николина Поповић и даље са марљивом преданошћу тренира кошарку и посвећена јој је потпуно. Са 6 година заинтересовала се за гимнастику, којом се бавила пола године. Затим почиње да тренира атлетику, њој се враћала у неколико наврата. Освојила је више диплома из бацања вортекса и трчања на 300 м обилазећи такмичења широм Србије. 
Пливање је након тога дошло на ред и тренинзи на градском базену. Током годину и по дана на општинским такмичењима заузима 1. и 5. место. У Руми се рекреативно бавила одбојком, а за клуб “Сунце” из истог града играла је фудбал. Стигли су до Беча где у конкуренцији од 120 екипа заузимају 30. место.У оквиру мини-макси лиге у Шапцу осваја две медаље за 2. место и једну медаљу за 3. место и добија пехар као најбољи играч.
Повремено одигра још понеку фудбалску утакмицу, па је тако у тиму са дечацима из своје школе у Шашинцима заузела 2. место на Хуманитарном турниру. Са женском фудбалском екипом из школе ове године освојила је 3. место на окружном такмичењу.

Највећи досадашњи успех постигла је бавећи се кошарком, коју тренира од почетка 2020. године у ЖКК “Срем”. После свих спортова, опробала се и у кошарци којом би волела да се и касније озбиљно бави. Као део екипе Змајеве школе у баскету 3×3, била је првак Србије прошле године. То их је одвело у Бразил на светски ниво такмичења током августа 2023. године. На бразилској Школаријади наше девојке освајају бронзану медаљу и постају 3. на свету !
Николина је током боравка у Бразилу стекла нова искуства, учврстила пријатељство са својим саборкињама, а и даље заједно тренирају и друже се. Упознала је пуно вршњака са различитих крајева планете, а и сада се чује са другарима из Аргентине и Уругваја. Сусрет са бројним културама обогатио је њену душу, а као посебан доживљај издваја купање у Атлантском океану. Иако није имала много времена за обиласке због тренинга, сваки тренутак је искоришћен на прави начин.

У школи је ишла на такмичења из српског језика и шаха. Као шестакиња, заузела је 1. место на међуокружном шаховском такмичењу. Учествовала је на рецитаторским смотрама, а у оквиру драмске секције, имала је водеће улоге на обележвању Дана школе и школске славе “Свети Сава”.

Слободно време проводи играјући фудбал, одазива се хуманитарним акцијама, воли да оде до оближњих градова. Уме да спреми разна јела и ужива у кувању. Велики је љубитељ животиња, па игром са њима често употпуни своје дане. Планира да упише Спортску гимназију у Београду, а желела би да се бави адвокатуром једнога дана.

Николина је упорна, хумана и одважна девојчица којој желимо да испуни све што је замислила и да поново заузме високе позиције у свету спорта!