“Чаролија” – Весела, лепршава, насмејана, непосредна. Анђела Коњевић из VIII2 одељења се на сцени претвара у чаробницу која својим рецитаторским даром опија и најтврђа срца. Таленат, који је откривен чим је проговорила, од првог разреда негује, развија и иде на такмичења.

У четвртом разреду први пут долази до Покрајинског нивоа са песмом Марије Рувидић “Чаролија”. Видело се да ово дете чаробним прахом посипа сваку реч коју изговара и дубоко проживљава све што каже.
“Бесна сам” – О, уме девојчица са анђеоским именом и те како да буде бесна! Посебно изгара кад су у питању правда, истина, жеља да помогне другима. Одлучна, храбра, непоколебљива, бориће се за оно у шта верује и рећи ће шта мисли, некад и на своју штету. Са песмом Драгане Константиновић “Бесна сам”, као шестакиња наступа поново на Покрајинској смотри. У 7. разреду са својим другарицама учествује у пројекту “Ухвати идеју” и освајају прво место за изум микробита, који личним пратиоцима детета и учитељима олакшава посао. Идеје попут ове, воде свет у бољем правцу, а Анђела је показала решеност да неке ствари промени и помогне најмлађима. Ове године нашла се у улози домаћина као прошлогодишњи победник у оквиру ИКТ-а у Београду, одакле је понела најлепше успомене и нова искуства.

“Реч која почиње на слово В” – Све што је до сада радила, и што планира да ради, почињало је речју – Волети. Од шесте до осме године бавила се гимнастиком, рукомет је тренирала од једанаесте до тринаесте, и можда ће му се опет вратити, кад се сложе одређене коцкице.У нижим разредима излазила је на математичко такмичење “Мислиша”.Али, рецитација је њена највећа љубав, те је и ове године поново стигла до Покрајине и освојила прву награду са песмом Елизабете Георгиеве “Реч која почиње на В”. Током школовања, учествовала је редовно на приредбама, а и сада ће се, на крају осмог разреда, од детињства опростити онако како најбоље зна.
Кад је у питању будуће занимање, себе види као физиотерапеуткињу или васпитачицу. Спремна је, као и увек, да помаже другима са много разумевања и љубави.
У слободно време воли да чита поезију, а нарочито ужива да истражује песнике који нису толико познати широј јавности. Рецитовањем ће наставити да се бави и даље јер су стихови уткани у њену душу. Анђела, само напред, и додирни звезде својим раскошним талентом поетског изражавања !