Женска селекција Змајеве школе остварила је историјски тријумф на државном такмичењу у баскету 3 х 3, савладавши, након тешке борбе, екипу Смедеревске Паланке, резултатом 14 : 12.

На републичком школском првенству, које је организовано у Великом Градишту, Змајевке су дошле до трона без иједне изгубљене утакмице.

Митровчанке су биле убедљиве у првим дуелима и полуфиналу. У групи А савладани су тимови из Пирота (12 : 5), Приштине (21 : 0) и Смедеревске Паланке (12 : 5). Полуфинале са екипом Бечеја решено је у корист наших баскеташица, 13 : 4.

У самој завршници турнира, поново меч са Смедеревском Паланком, али, за разлику од првог дуела, са пуно неизвесности, пуно преокрета и осцилација у игри. Змајевке су на крају смогле снаге да изборе још једну, најважнију победу, докажу да је истог противника ипак могуће савладати два пута и донесу пехар у Сремску Митровицу.

За тим ОШ “Јован Јовановић Змај” играле су Ања Бојковић, Ирина Андријашевић, Николина Поповић и Теодора Милошевић, а на турниру их је водио професор Дејан Козељац.