Пре тачно годину дана одржан је 63. Зимски семинар на Филолошком факултету у Београду. То је највећи стручни скуп професора српског језика у земљи, а посећују га и наставници из Хрватске, Босне и Херцеговине и Црне Горе. Хиљаде људи три дана прати предавања и радионице, које су тако распоређене да семинар траје сваког дана по 8 сати.

Задовољство нам је да вас обавестимо да је на том семинару прошле године Дајана Николовски, наставница наше школе, држала радионицу о иновативним приступима приликом израде писмених задатака. Радионица је била изузетно посећена, само уживо ју је пратило 110 колега, а колико их је још одгледало накнадно, броја им се не зна, јер је радионицу било могуће погледати само у ограниченом трајању и то само корисници који су имали приступ скупу.

Овом приликом, први пут јавно делимо снимак радионице у жељи да знања која су потекла из наше установе, а сада се успешно спроводе у многим школама, учинимо доступним и осталим наставницима који из неког разлога нису били у могућности да присустују тој едукацији. https://www.youtube.com/watch?v=8I0G0X-li-8