У позоришту “Добрица Милутиновић” у 5.12.2016. Сремској Митровици  је одржан музичко-поетско-драмски програм “Ревија победника”.

Манифестација, чији је организатор Установа за неговање културе “Срем”, сада већ традиционално окупља уметнике аматере са територије града Сремска Митровица, који су високо пласирани на рецитаторским, драмским, ликовним и музичким смотрама.

Нашу школу је представљало четворо рецитатора, од најмлађег узраста, па сада већ до најстаријег узраста, јер је двоје наших ученика у међвремено уписало средље школе. Међу најдаровитијим рецитаторима града нашли су се и наши ученици Лука Иванић и Марија Николовски, који су сада горепоменути средњошколци  и Ана Кобаш  из VII-1. У најмлађој категорији учествовао је ученик подружног одељења у Шашинцима, Вукашин Недељковић, који похађа четврти разред. Сви ученици су својим пласманом на Покрајинску смотру рецитовања  у Сечњу 24. априла 2015. заслуђили да се појаве на бини нашег позоришта.

Морамо признати да нам је срце било пуно гледајући наступ фолклораша, јер  је свака друга ношња у себи крила Змајвеца! Следеће године, надамо се да ће их бити још више на бини.