Овогодишњу Дечју недељу, која се одржава од 3. до 9. октобра, под слоганом „Нећу да бригам, хоћу да се играм“, ученици Змајеве школе обележиће низом активности са циљем да се скрене пажња јавности на децу, њихове потребе и права у породици, друштву и локалној заједници.

 

decja-nedelja

У сарадњи са предметним наставницима, стручном службом школе и родитељима, ђаци ће имати прилику да учествују у радионици посвећеној превенцији насиља, да присуствују предавањима на тему хигијене и правилне исхране, учествују у математичком квизу, драмској радионици, затим да покажу хуманост у акцији посвећеној деци са посебним потребама, да искажу своје умеће у ликовном и литерарном изражавању, организују вашар, маскенбал… Спортске активности су посебан сегмент Дечје недеље и ове године ће ученици одмеравати снаге на турнирима у фудбалу, кошарци, одбојци и стоном тенису.

Последњег дана Дечје недеље планирана је журка којом ће уједно ова манифестација бити затворена. Распоред активности по данима можете да погледате на доступним линковима.

програм 1. – 4. разред

програм 5. – 8.разред