Змајевој школи додељено признање од стране Европског центра за живе језике

Европски центар за живе језике у сарадњи са саветом Европе данас је доделио нашој школи признање за учешће у обележавању овогодишњег Европског дана језика.

Ове године је наша школа учествовала у међународној кампањи намењеној подизању свести о значају неговања вишејезичности кроз интеграцију мултикултуралности у учионици приказивањем примера добре наставне праксе уз примену ИКТа у настави.

Заједнички рад наших ученика и наставника страних језика који су учествовали у бројним активностима којима смо обележили овај дан награђен је на најлепши могући начин овим признањем.

У серификату који је додељен нашој школи изражава се захвалност за учешће у овогодишњој иницијативи за промоцију вишејезичних наставних пракси у Европи под називом “Колико је вишејезична ваша учионица/институција?”. Даље, се изражава захвалност за допринос иницијативи кроз промоцију језички најбогатијих учионица и радних места у Европи.

Честитамо и захваљујемо свима који су показали ентузијазам да својим доприносом и подршком (више детаља можете прочитати овде) представимо нашу школу као школу 21. века која једнако негује, вишејезичност и мултикултуралност у свом раду вредном оваквог признања на међународном нивоу.