Са малим закашњењем, у нашу школу су коначно стигли сертификати за учеснике првог круга међународног KGL такмичења из енглеског језика.

И ове године захваљујући нашим сјајним Змајевцима Ани Марковић, Ангели Илић, Мили Николић, Теодори Антанасковић, Анђели Мачкић, Сергеју Кузмановићу, Ани Живанић, Борису Симјановском, Луки Фокс, Јовану Ивковићу, Нађи Букарици, Јовани Вујичић, Јани Будошан, Иви Марковић, Ксенији Андрић, Андреи Јагодић, Дуњи Жалац, Луки Крњевићу, Огњену Милковићу, Теодори Милковић и Луки Томашевић, нашој школи је додељен сертификат изузетности за улазак у 10% најбољих школа на свету учесница овог  такмичења. 

Овом приликом су уз ученике који су учествовали сертификатима за изузетност у настави енглеског језика награђене и наше две наставнице енглеског језика Татјана Штефанац и Ружица Павловић.

Још једном честитамо свим такмичарима и захваљујемо се свима који су допринели да наша школа другу годину за редом буде препозната као школа која има вредне и посвећене ученике који постижу завидне резултате.