Успешно одржан још један традиционални Новогодишњи вашар у Шашинцима

У подручном одељењу у Шашинцима, организован је и успешно реализован још један традиционални Новогодишњи вашар. И ове године су ученици из подручног одељења вредно радили са својим наставницима и родитељима на припреми новогодишњих декорација, играчака, украса, честики, колача које су затим на вашару продавали. 

Вашар је као и претходних година био изузетно посећен а прикупљена новчана средства ће се као и до сада користити за опремање школе и унапређивање услова за учење и рад у овом подручном одељењу.

Новина ове године на вашару је била хуманитарна акција ученика II5 и IV5 коју су ученици спровели као последњи задатак у оквиру учешћа у међународном пројекту под називом “Чаробна инеркултурална мрежа пријатељства.”  Овом приликом је и презентован сајт направљен као коначан продукт пројекта. Средства која су они прикупили овом приликом биће усмерена као помоћ једном нашем ученику који је и сам учествовао у овом пројекту и који има оштећење слуха. Више о пројекту можете прочитати у одељку Пројекти.

Преносимо вам делић атмосфере са вашара. 

Уколико се пропустили овај вашар добродошли сте на наредни.