Поводом Дана наше школе реализоване су следеће активности:

Среда, 21.11.2018. године

Израда паноа поводом јубилеја 200 година од објављивања првог српског речника. За израду паноа су били задужени ученици 7. и 8. разреда на челу са наставницом српског језика Мајом Грујичић.

Дан језика је обележен рецитовањем стихова из епских народних песама и читања реферата о Вуку Караџићу на немачком језику. Ову активност су реализовали ученици 5, 6. и 7. разреда заједно са настваницом српског језика Мајом Грујичић и наставницом немачког језика Анкицом Цањар.

 

Четвртак, 22.11.2018. године

Наставница Слађана Рончевић је другог дана обележавања Дана школе организовала квиз из математике у коме су учествовали ученици од 5. до 8. разреда подељени у четири екипе.

 

Након квиза ученици су посебно уживали у дружењу са песникињом Горданом Југовић у просторијама Месне заједнице. Том приликом су ученици имали могућности да чују разне стихове песама ове песникиње и да сазнају када и како су настале. Реализатори ове активности су били наставница биологије Биљана Божић и наставница српског језика Маја Грујичић.

        

Петак, 23.11.2018. године

Последњи дан обележавања Дана школе је био предвиђен за гледање документарног филма о сремском јунаку Змај Огњеном Вуку, а након ове активности, ученици су уживали у спортским активностима тј. у турниру у одбојци које је организовала наставница физичког васпитања Јелена Сенте.