Нашим ученицима који су се такмичили у првом кругу међународног KGL такмичења из енглеског језика International Testing Authority (ITA) и Institute for the Development of Educational Assessment (IDEA) доделили су међународно признате сертификате за одговарајуће нивое знања на којима су се ученици такмичили и захвалнице за учешће у овом престижном такмичењу.

Нашим наставницима енглеског језика додељени су сертификате за реализовање изузетне наставе Енглеског језика (Certificate of Excellence) и захвалнице од CYCLO Project из Јагодине, националног представника ITA за учешће и организацију такмичења.

Да све буде још лепше, наша школа која је била организатор првог круга такмичења добила је поред захвалнице од националног партнера за допринос и помоћ у реализацији првог круга међународног KGL такмичења из енглеског језика и ITA сертификат за изузетност (Certificate of Excellence) за пласман у првих 10% најбољих школа на међународном нивоу и пролазак у други круг такмичења.

Овим сертификатом само се још једном потврђује да се у нашој школи изводи високо-квалитетна настава енглеског језика и да наши ученици могу да стану раме уз раме са ученицима широм света.

Док чекамо резултате из другог круга и навијамо да се наши Змајевци пласирају у светско финале, још једном желимо да честитамо свим ученицима, наставницима, директору и свима који су помогли и допринели да успешно организујемо такмичење и добијемо ове за нас значајне сертификате и захвалнице.